22 Aralık 2016 Perşembe

Vezir Parmağı izle Full HD Komedi



Vezir Parmağı izle hayatlarının her alanında başarılı bir çocukluk dönemi geçirmiş beş arkadaş yeni kazandıkları üniversite ile hayatlarına ilk adımlarını atmışlardır. Birbirlerinden farklı karakterleri farklı düşünceleri onların daha çok bir arada olmasını sağlamıştır. Çünkü bütün kahramanlarımız birbirilerinden mutlaka bir şeyler öğrenmektedir. Ansızın başlayan dostluk sürekli olarak bazı dertler ile sorunların içerisine sürüklenmektedir.

 Bazen kahramanlarımızın bile halledemeyeceği sorunlar bu filminde ortaya çıkmaktadır. Bunun nedeni ise bu arkadaş gurubun bazen ansızın ve zamansız bir şekilde yaptıkları hatalardır. Vezir Parmağı full izle yoksa etraflarında saygı ile karşılanan ve birçok kişi tarafından takdir edilen gençlerdir. Kahramanlarımız kimi zaman başarılı kimi zaman ise başarısız bir şekilde geçirdikleri üniversite dönemini artık arkalarında bırakmaktadırlar. Hepsinin bu saatten sonra tek amacı ailelerinden bağımsız bir hayat kurmak ve kendilerini kariyerlerinde geliştirmektedir.


Fakat bunu yapmak bu gençler için ilk başta kolay gibi görünse de sonradan iyice zorlaşacaktır. Düzenlenen mezuniyet töreni, eğlenceler, gece kulüpleri derken bizim gençler artık hayattan farklı şekilde zevk almanın yollarını arayacaklardır. Vezir Parmağı hd izle çünkü yıllardır okudukları okullarından nihayetinde mezun olmuşlardır. Bunun etkisi ile de birçoğunun yapmak istediği tek şey sağlam bir yerde işe girmektedir. Heyecanla herkes araştırmasını yapıyor ve gün içerisinde de buraları ziyaret ediyordur. Fakat bu birbirlerini seven kahramanlarımızın diğer bir noktası ile kimsenin işe girememesidir.

İyi üniversitede okumaları onların hemen işe alınacağı anlamına gelmemektedir. İşin içerisine birde gurup içerisinde başlayan bazı aşklar girince işler tamamen rafa kaldırılmış hayaller ertelenmiştir. Oysa ansızın çıkan sorunlar ile herkes kendini toparlayacak ve bir işe girmek için adeta fiyat bile konuşmayacaktır. Çünkü bir hayat kurmaları ve bir Dünya yaratmaları gerekmektedir. Filmin kahramanları bu saatten sonra hem ailelerine hem de çevrelerine bir kez daha kendilerini ispatlayacaklardır. Çünkü onlar içlerinde büyütmüş oldukları sevgi ile adeta bambaşka bir gelecek hazırlamaktadırlar kendilerine. İşlerin bulunması ve yeni hayatın kurulması ile de kahramanlarımızı keyifli bir yaşam vakti beklemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder