23 Aralık 2016 Cuma

Perde Ayn-ı Cin izle Yerli Korku Filmi



Bilal adın da genç bir çocuk hayatının daha baharına dahi girmemiş olsa da aklın da ki bilgiler hiç bir şekil de babası yaşıtların da ki kişilerin akıl erdiremeyeceği tarzdadır. Perde Ayn-ı Cin izle bu çocuk ise yaşıtları ile hiç bir şekil de takılmamak da olsa da bunun sebebi yapması gereken daha mühim bir işler vardır. Bu işler ise araların da ki kişiler ile de ortadadır. Bilal ise orta da olan sıkıntıları çıkaran kişinin kim olduğunu bulur. 

Bu durum altın da ise Bilal ve adamları ejderlerine binip gökyüzün de süzülürler. Ama hiç bir şey onların hayatın da etkili tarz da değildir. Perde Ayn-ı Cin full izle etkili olmadığı için de Bilal aklın da ki tüm istediği şeyleri gerçek bir şekil de yapmaktadır. Ama günün birin de ise her şey her bir durum altın da büyür ve Bilal istediği şeyleri gerçek bir şekle sokmak ister iken kendisi bir şekil de yara alır.



Bu durumdan haberdar olan babası ise her şeyi yapmaya fazlası ile hazır olduğu için de gözlerini ölüm dahi korkutamaz. Bu yüzden de kendi öz evladına zarar veren kişileri oğluna sorup bulur. Perde Ayn-ı Cin yerli filmi izle bilal ise o an da o kadar acı çekiyor ki hiç bir şey Bilal adın da ki çocuğu susturamaz. Bu baba ise artık çocuğu yerine kendisi geçtiği zaman çocuğunun aklın da ki planları da bir şekil de öğrenir. Daha sonra da oğlunun komutasın da ki bir savaş ile birlik de ise karşı tarafı o kadar etkileyici bir şekil de harap etmeye başlarlar. 

iBu durum ise tüm dünya da konuşulmaktadır. Filmin içeriğini bu kadar anlatmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü filmi izleyince her şeyi kat ve kat fazlası ile anlamış olacaksınız. Filmin yönetmenliğin de ki isimler olan Khurram H. Alavi ve Ayman Jamal gibi iki isim o kadar başarılı bir animasyon türün de ki filmi bizlere sundu. Bizler de hiç zaman kaybetmeden filmi sizler ile paylaştık. Şimdiden herkese iyi seyirler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder