23 Aralık 2016 Cuma

Nasıl Yani izle Komedinin dibine vuracağız



Film de kabadayıların isteği üzerine bir kaçırılma olayı gerçekleşir ve bu gerçekleşen olay ise sonucun da biraz sıkıntılar ile ortadan kaçırılan kişi kayıp olur. Nasıl Yani izle o kişi ise her ne kadar akıllı olsa da elin de hiç bir şey hiç bir şekil de elde edilmez. Şimdi ister iseniz filmin içeriğini uzun bir şekil de olmasa da kısa bir şekil de sizlere anlatalım. Cevat adın da ki bir kişi, Türkiye gibi büyük bir ülkenin nam salmış Kabadayılarından birinin şehvet düşkünü oğludur. Bu durum ise aileler tarafından çok konuşulmak da olsa da konuşulan her şey bir şekil de ortalar da dolaşmaktadır.

Bu adam ise uluslar arası şöhrete sahip manken Camilla gibi çok meşhur olan kadını tutkulu aşkı sonucun da kaçırmaya karar verir. Nasıl Yani full izle bu kaçırma operasyonunu Cevat adına bir başka suç makinesi Ziya Baba adın da ki reis üstlenmiştir. Ziya adın da ki kişi Camilla gibi birisini kaçırır ve Camilla adın da ki o zeki ve bir o kadar da güzel olan kadını bir paket için de Cevat adın da ki kabadayıya götürme görevini en zeki ve bir o kadar da en güçlü adamı olan Şahin adın da ki adamına devreder. Ancak Şahin, Cevat gibi namı olan birisine götürdüğü paketin için de ne olduğunu bilmemektedir. 



Şahin paketi İzmir gibi bir yerden kalabalık bir şehir olan İstanbul gibi bir şehre getirecektir. Nasıl Yani hd izle şahin yola çıkarken Gürkan ve Altan adın da iki bela paratoneri ile yolu kesişmiş, onlar yüzünden Cevat gibi bir isme götüreceği paketi kaybetmiştir. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorun da kalacaktır. Çünkü o kırk sekiz saat için de olan olaylar çok ama çok etki yaratmasa da iki gün sonucun da eğer o paketi bulamaz ise hayatını ortaya koymuş olacaktır. Ama bakalım bu kadar değişik işler ne gibi şekiller de sonuçlanacak. Filmin içeriğini bu kadar anlatmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Herkese iyi seyirler dileriz.

1 yorum: